TRAINING & DEVELOPMENT

Het is een algemeen erkende waarheid: elke professional moet gedurende zijn loopbaan blijven investeren in zichzelf. Dat betekent kennis en vaardigheden uitbreiden, opleidingen volgen en vakliteratuur bijhouden.

Dr. Bill Consultancy biedt naast consultancy en research, diverse inspirerende MASTERCLASSES, voor onmisbare Training & Development van uw medewerkers of uzelf. Deze Masterclasses zijn het resultaat van een effectieve, didactisch verantwoorde aanpak waarbij professionele competenties worden ontwikkeld. Door onze unieke methode resulteert dit in permanente gedragsverandering.

Wanneer het gaat om mensen te helpen bij het ontwikkelen van (management)vaardigheden, is het vijf-fasen ALAPA leermodel het effectiefst gebleken.

Het ALAPA-model staat voor Assessment, Learning, Analysis, Practice en Application en wordt in het Nederlands vertaald als Inschatting, Leren, Analyse, Oefening en Toepassing.

Daarnaast zal een beoordeling en praktijkoefeningen, als onderdeel van het leermodel, mensen helpen te veranderen en wel door hun sterke en verbeterpunten aan het licht te brengen. Onze deskundige, academisch opgeleide trainers, zijn gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven en zijn zeer gemotiveerd om hun jarenlange kennis en ervaring te delen.

Welke MASTERCLASS gaat ú binnenkort volgen?