Waarde creëren door
operationele verbeteringen
en digitale transformaties

Aardgas is een van de grootste energiebronnen ter wereld, met een toenemend aandeel in de wereldwijde energiemix. Als gevolg van kostendeflatie en verlagingen van de reikwijdte, zoeken olie- en gaskapitaalprojecten naar nieuwe manieren om waarde te verbeteren. Olie- en gasbedrijven genereren een enorme hoeveelheid gegevens via sensoren en loggingtools, maar minder dan 1 procent van deze gegevens wordt gebruikt om besluitvorming te onderbouwen. Dit vertegenwoordigt een enorme onbenutte kans.

De turbulentie in de olie- en gasindustrie stelt de leiders van bedrijven prangende vragen. Hoe verbeteren ze de technische productiviteit, managen ze versnellende veranderingen, bepalen ze de juiste grootte en structuur voor hun organisatie en bouwen ze mogelijkheden voor succes op? 

HOE KAN DR. BILL CONSULTANCY HELPEN ?

We helpen olie- en gasbedrijven om succesvolle veranderingen te creëren door hun transitie naar een efficiëntere en duurzamere toekomst te begeleiden. Onder andere bij het identificeren en aanpassen van beproefde best practices uit andere industrieën om kansen te creëren op het gebied van supply chain-optimalisatie, procesdigitalisering, leercurve-voordelen, planning en contractinnovatie.

Om klanten de beste en meest innovatieve denkwijze te bieden, ontwikkelen we onderscheidende perspectieven op actuele onderwerpen, zoals: 

  • het olie- en gasbedrijf van morgen vormgeven; inclusief flexibel ontwerp, digitalisering, decentralisatie en het opnieuw definiëren van het kerninzicht in trends.
  • benchmarking tussen kapitaalprojectorganisaties
  • fusies uitvoeren om de waarde van integratiemanagement te maximaliseren
  • het inzetten van organisatorische benaderingen om kosten te verwijderen
  • de kloof tussen technisch talent dichten door middel van strategische personeelsplanning, het opbouwen van lokale talentpools, loopbaanpaden van experts en capaciteitsontwikkeling