Groei en concurrentievermogen
stimuleren

Het zakelijke IT-landschap heeft de afgelopen jaren een snelle groei van digitale diensten doorgemaakt, terwijl traditionele IT-diensten aan het afnemen zijn. Toonaangevende dienstverleners passen hun strategie aan, reorganiseren zichzelf, doen gerichte investeringen en verbeteren hun concurrentievermogen.

Dit doen zij om hun digitale diensten op te bouwen en op te schalen en achteruitgang van traditionele portefeuilles effectief te beheersen.

Door middel van bedrijfsopbouw worden groeigebieden geïdentificeerd en prioriteiten gesteld, de organisatie en het bedrijfsmodel opgezet en commerciële en leveringsmogelijkheden getransformeerd.

HOE KAN DR. BILL CONSULTANCY HELPEN ?

We helpen klanten hun inkomsten te verhogen en kosten te optimaliseren door middel van digitale technologie, analyse en bedrijfsbrede transformatie. Tegelijkertijd maken we groei mogelijk door selectieve toegang tot nieuwe bedrijven. Op het gebied van technologie, media en telecommunicatie zetten wij ons in om succesvolle veranderingen te creëren in deze zich snel ontwikkelende markt. Wij kunnen helpen om interne capaciteiten op te bouwen, digitale en analytische tools in uw organisatie te integreren om op substantiële, duurzame manieren te verbeteren.

Bijvoorbeeld door middel van:

  • Advies bij een groeiend scala aan uitdagingen, aangezien de verschuiving naar bedrijfsmodellen met abonnementen en in de cloud, veranderingen in de hele organisatie met zich meebrengt.
  • Nieuwe commerciële modellen omdat AI en digitale technologieën de lat hoger leggen- zelfs nu bedrijven moeten omgaan met toenemende talentlacunes en cyberdreigingen.
  • Een systematische en modulaire benadering van leveringen die helpt bij het aansturen van end-to-end, automatisering en implementatiemethoden en een breed scala aan eigendomsactiva.