GLA 360

Het Global Leadership Assessment 360 (GLA 360) is meer dan een feedbacktool voor management. Wanneer je behoefte hebt aan ongefilterde, vertrouwelijke feedback over je leiderschapsvaardigheden en hoe deze zich verhouden tot leiders in vergelijkbare functies over de hele wereld, dan is dit de manier.

Belangrijke leiderschapsgebieden

De GLA 360 is ontwikkeld en is ontworpen voor multinationals door de wereldwijd bekende coach en leiderschapsgoeroe Marshall Goldsmith. De GLA 360 verwerkt input van collega’s, medewerkers en management die door uzelf zijn geselecteerd (of in combinatie met Human Resources). De resultaten op twaalf belangrijke leiderschapsgebieden worden vervolgens vergeleken met een wereldwijde database om een rangorde te bepalen ten opzichte van vergelijkbare managers over de hele wereld.

Wereldwijd

De beoordeling van de resultaten wordt gebruikt voor leiders in een globaliserende zakelijke omgeving. Deze is gebaseerd op diepgaand onderzoek met CEO’s van Fortune 100-bedrijven, wereldwijde opinieleiders en internationale zakenmensen bij 120 multinationals op 6 continenten. De GLA 360 meet de vaardigheden en competenties die tegenwoordig wereldwijd leidend zijn in een globaliserende en concurrerende omgeving.
GLA 360

Potentieel en Ambitie

Organisaties gebruiken de GLA 360 voor leiderschapsontwikkeling, opvolgingsplanning en talent management. Dit doen zij om ervoor te zorgen dat hun leiders slagen in internationale rollen. De GLA 360 wordt doorgaans gebruikt voor leiders die:

  • Een internationaal bedrijf leiden
  • Country managers zijn
  • Diversiteit beheren tussen culturen, door interactie met Stakeholders in hun functionele verantwoordelijkheid met betrekking tot toeleveringsketen, Human Resources of financiën
  • Leiding geven aan internationale functionele of projectteams
  • Het potentieel en de ambitie hebben om hun wereldwijde leiderschapsvaardigheden meetbaar te laten groeien