Verandering naar de toekomst

Wij helpen organisaties in de private, publieke en sociale sectoren bij het ontwikkelen van duurzame veranderingen.  Hierbij ondersteunen wij onze cliënten als partner en adviseur van C-suite tot en met het coachen van eerste lijn management om hun organisaties te transformeren op zo’n manier dat voor hen het meest belangrijk is.

Kernwaarden

Digitalisering, statistische analyse en nieuw ontwerp leidend tot nieuwe processen, mindsets en kernwaarden helpen nieuwe competenties te ontwikkelen waardoor organisaties en de mensen gedreven worden naar een continu veranderende omgeving. Binnen de Europese Unie (en de Europese economische Ruimte) werken wij met buitengewoon getalenteerde mensen, die hun expertise combineren met locale kennis om te helpen om uw ambitieuze doelstellingen om te zetten in een nieuwe werkelijkheid.

diversiteit en inclusiviteit

diversiteit en inclusiviteit
Wij zijn een organisatie waar iedereen zich welkom voelt, zichzelf kan zijn en het beste uit zichzelf en uit teams kan halen. Daarom streven we naar een diverse organisatie met een inclusieve cultuur waar iedereen nodig is, ongeacht culturele, etnische of religieuze achtergrond, geslacht, seksuele oriëntatie, gezondheid en leeftijd.

duurzaamheid

Wij minimaliseren onze ecologische voetafdruk en ondersteunen hen die er aan werken om de globale ecologische duurzaamheid te verbeteren. Wij werken op plekken die goed zijn voor onze mensen en ook voor het milieu.
duurzaamheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO

Wij zijn er van overtuigd dat maatschappelijk verantwoord ondernemen alleen kan in een nieuwe economie, die klimaatneutraal, circulair en inclusief is. Samen met onze cliënten en partners werken we elke dag aan het bereiken van die nieuwe economie.

Wij ondersteunen dat door innovatie tot stand te brengen via projecten met onverwachte coöperaties. Wij zijn volledig gecommitteerd in al onze uitingen om een fundamenteel verschil te maken in de maatschappij.

Algemene Voorwaarden | Contact | Privacy Policy & Cookie beleid | Copyright 2021 Dr. Bill Consultancy

Volg ons ook op social media: