MASTERCLASSES

Het is een bekend gegeven dat een professional veel in zichzelf moet investeren wanneer hij of zij hogerop wil gedurende de loopbaan.

Dat betekent kennis en vaardigheden uitbreiden, opleidingen volgen en vakliteratuur bijhouden.

Professionele competenties ontwikkelen

Dr. Bill Consultancy biedt naast consultancy en research, diverse inspirerende Masterclasses, voor onmisbare Training & Development van jouw medewerkers of jezelf.

Deze Masterclasses zijn het resultaat van een effectieve, didactisch verantwoorde aanpak waarbij professionele competenties worden ontwikkeld. Door onze unieke methode resulteert dit in permanente gedragsverandering.

Unieke methode

Wanneer het gaat om mensen te helpen bij het ontwikkelen van (management)vaardigheden, is het vijf-fasen ALAPA leermodel het effectiefst gebleken.

Het ALAPA-model staat voor: Assessment, Learning, Analysis, Practice en Application en wordt in het Nederlands vertaald als Inschatting, Leren, Analyse, Oefening en Toepassing.

Daarnaast zal een beoordeling en praktijkoefeningen, als onderdeel van het leermodel, mensen helpen te veranderen en wel door hun sterke en verbeterpunten aan het licht te brengen.

Onze deskundige, academisch opgeleide trainers, zijn gepokt en gemazeld in het bedrijfsleven en zijn zeer gemotiveerd om hun jarenlange kennis en ervaring te delen.

Up to date kennis en vaardigheden

Wanneer je je op Masterniveau wilt verdiepen in een bepaald onderwerp is het niet noodzakelijk om een hele Masteropleiding te volgen; een Masterclass van Dr. Bill Consultancy biedt uitgebreide kennis en vaardigheden om je in korte tijd te verbreden en verdiepen binnen een bepaald onderwerp.

Actuele inzichten worden toegepast op de dagelijkse praktijk in iedere aangeboden Masterclass. Je leert om kritisch te reflecteren op de toepasbaarheid van de aangeboden kennis in een specifieke context van de verschillende onderwerpen.

Diverse onderwerpen

Onze Masterclasses zijn perfect geschikt voor hogeropgeleiden die zich op Masterniveau willen ontwikkelen.

Een Masterclass draait om één onderwerp of thema, bijvoorbeeld Complex Adaptive Leadership, Coaching of Agile Management. Iedere Masterclass bestaat uit vijf dagen en wordt afgerond met een individuele eindopdracht of case.

Een Masterclass, iets voor jou?

De Masterclasses zijn geschikt voor iedereen met een achtergrond op tenminste HBO-niveau en minimaal twee jaar werkervaring. Op deze manier kun je optimaal gebruik maken van de inbreng van de medestudenten en de interactieve lesstof.