DIGITAL MARKETING

Digital marketing is marketing via digitale technologieën. Het omvat meer dan alleen online marketing; niet alleen internet-kanalen maar alles wat digitaal is (lees: niet traditioneel). Door de stijgende internet snelheid, mobiel internet, zoekopdrachten via voice en het visueler worden van content, zijn de ontwikkelingen op gebied van digital marketing bijna onbegrensd.

Data verzamelen

digital marketingHierbij gaat het ook om inzichten (data) verzamelen en een relatie opbouwen met de klant. Vandaar dat steeds vaker gebruik gemaakt wordt van UX en customer journey’s. De klantreis gaat namelijk via verschillende kanalen en platformen.

Een zorgvuldige data-analyse en een strategisch plan van aanpak, vormen samen met de nieuwste technologie en voortdurende controle op de resultaten, een perfecte digitale marketingstrategie.

Wat kun je van Dr. Bill Consultancy verwachten?

Omdat de concurrentie ook niet stil zit wat betreft digitale innovatie is het kiezen van de juiste kanalen, voor de juiste doelgroep mét aansprekende campagnes van groot belang. Een digitale marketingstrategie geldt als basis voor alle digitale marketingactiviteiten.

Waarde creëren door marketingbenadering

Dr. Bill Consultancy biedt deze strategie om de online business en zichtbaarheid van uw organisatie te vergroten. We helpen klanten bij het ontwikkelen van specifieke marketingbenaderingen om waarde te creëren in hun regio’s, categorieën, bedrijfsgroottes en concurrerende omgevingen.

Afhankelijk van de uitdaging kan ondersteuning het volgende omvatten:

  • Branding: we helpen bij het ontwikkelen van relevante en onderscheidende online merkstrategieën. Merken zijn krachtige verbindingspunten, ze creëren duurzame banden met klanten, werknemers en investeerders en zorgen voor hogere verkopen en stabielere winsten.
  • Digitale excellentie: we helpen om de mindset en het gedrag van digital natives te begrijpen en mogelijke veranderingen in de marketingmix zorgvuldig af te wegen. We hebben de ervaring en de tools om te helpen bij het uitblinken op gebied van digital marketing, het meeste uit sociale mediaplatforms te halen en actief digitale ROI te beheren.

We werken samen met onze klanten om marketingorganisaties en -processen te ontwerpen die zakelijke doelstellingen ondersteunen. Alle resultaten worden continu zorgvuldig geanalyseerd aan de hand van data en bijgestuurd waar nodig.