Consultancy

Het inhuren van een van onze consultants kan om allerlei redenen; bij bijvoorbeeld fusies en overnames waarvoor niet de gewenste menskracht in huis is, om het implementeren van nieuwe digitale oplossingen soepel te laten verlopen maar ook wanneer inefficiënte processen worden gebruikt, omdat “we het zo altijd hebben gedaan”.

Waardevol perspectief

Na verloop van tijd kunnen blinde vlekken ontstaan in denken en besluitvorming. Hierdoor worden kansen en problemen niet eens opgemerkt. In dit soort situaties kan het binnenhalen van een externe mening, een waardevol perspectief op het bedrijf bieden, en leiderschap in staat stellen betere beslissingen te nemen.

Resultaten

De consultant(s) van Dr. Bill Consultancy werken samen met teams binnen uw organisatie om specifieke zakelijke uitdagingen op te lossen. Deze uitdagingen -of projecten- richten zich op het ondersteunen bij verandering binnen de Cultuur, Structuur en Strategie. Met hun expertise kunnen onze consultants zelfs bij een kleine verandering een enorme impact teweeg brengen.